Advertisement

Denizlispor Galatasaray Maç Özeti - ÖZET | Galatasaray 5-0 Antalyaspor maç özeti ve sonucu ... / Yeni sezona agresif giren denizlispor 75'te recep niyaz ve 90+4'te gelen rodallega golleriyle 3 puanı aldı.

Denizlispor Galatasaray Maç Özeti - ÖZET | Galatasaray 5-0 Antalyaspor maç özeti ve sonucu ... / Yeni sezona agresif giren denizlispor 75'te recep niyaz ve 90+4'te gelen rodallega golleriyle 3 puanı aldı.. Denizlispor ile galatasaray arasında oynanan spor toto süper lig'in açılış maçının özet. 1′ hakem abdulkadir bitigen maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye galatasaray başlıyor. Denizlispor ile galatasaray, süper lig'in 41. Abdulkadir bitigen süleyman özay mustafa savranlar. Denizlispor galatasaray maç özeti youtube.

Maçın özeti, önemli anlar ve maçın tartışmalı pozisyonları haberimizde. 19 ocak 2020 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan galatasaray denizlispor özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Yeni sezona agresif giren denizlispor 75'te recep niyaz ve 90+4'te gelen rodallega golleriyle 3 puanı aldı. 42' galatasaray'da marcao ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek sahadan gönderildi. 11 mayıs salı günü saat 20.30'da başlayan maç bein sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı.

(ÖZET) Denizlispor - Galatasaray maç sonucu: 2-0 ...
(ÖZET) Denizlispor - Galatasaray maç sonucu: 2-0 ... from img.fanatik.com.tr
Denizlispor ile galatasaray, süper lig'in 41. Haftasında galatasaray deplasmanda yukatel denizlispor ile karşı karşıya geldi. Ligden daha önce düşen denizlispor ise 28 puanda kaldı. Son maç öncesi iki takım arasında 2 gol averaj fark kaldı. Haftasında denizlispor, galatasaray'ı konuk etti. Abdulkadir bitigen süleyman özay mustafa savranlar. 3' galatasaray mbaye diagne'yle gole çok yaklaştı. Son hafta şampiyonluk yolunda büyük heyecan sahne olacak.

By admin 16 ağustos 2019.

Karşılaşmanın özeti ve golleri için tıklayınız. Denizlispor ile galatasaray, süper lig'in 41. Yeni sezona agresif giren denizlispor 75'te recep niyaz ve 90+4'te gelen rodallega golleriyle 3 puanı aldı. Maçın özeti beın sport'ta özeti izlemek için tıklayın. Denizlispor galatasaray maçının geniş özeti ve golleri bein sports ekranlarından yayınlandı. Haftasında galatasaray sahasında denizlispor'u konuk etti. Haftasında denizlispor, galatasaray'ı konuk ediyor. 19 ocak 2020 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan galatasaray denizlispor özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Haftasında denizlispor, galatasaray'ı konuk etti. Denizlispor galatasaray maçı geniş özeti ve golleri seyret. Abdulkadir bitigen süleyman özay mustafa savranlar. Ligden daha önce düşen denizlispor ise 28 puanda kaldı. Son hafta şampiyonluk yolunda büyük heyecan sahne olacak.

3' galatasaray mbaye diagne'yle gole çok yaklaştı. Maçın özeti, önemli anlar ve maçın tartışmalı pozisyonları haberimizde. Şu an devam eden maç bulunmamaktadır. Spor toto süper lig'in 41. Denizlispor ile galatasaray arasında oynanan spor toto süper lig'in açılış maçının özet.

Galatasaray (6-1) Denizlispor Maç Özeti ve Golleri İzle ...
Galatasaray (6-1) Denizlispor Maç Özeti ve Golleri İzle ... from www.kayseritempo.org
8'ini gole çeviren galatasaray, yukatel denizlispor karşısında var incelemesinin ardından penaltı kazandı. Abdulkadir bitigen süleyman özay mustafa savranlar. Şu an devam eden maç bulunmamaktadır. By admin 16 ağustos 2019. İşte denizlispor galatasaray maç özeti ve golleri. Yeni sezona agresif giren denizlispor 75'te recep niyaz ve 90+4'te gelen rodallega golleriyle 3 puanı aldı. Maç bitiminden hemen sonra özet görüntüleri burada olacak. Galatasaray denizlispor maçı önemli anları.

Ligden daha önce düşen denizlispor ise 28 puanda kaldı.

Ligden daha önce düşen denizlispor ise 28 puanda kaldı. Şampiyonlar ligi, avrupa ligi, türkiye ligi ve diğer tüm liglerin maç özet görüntüleri hd kalitesiyle hdmacozetleri.tv'de. By admin 16 ağustos 2019. Abdulkadir bitigen süleyman özay mustafa savranlar. Karşılaşmanın özeti ve golleri için tıklayınız. 19 ocak 2020 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan galatasaray denizlispor özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 31' denizlispor'un atağında top direkten geri döndü. Spor toto süper lig'in 41. Son maç öncesi iki takım arasında 2 gol averaj fark kaldı. 3' galatasaray mbaye diagne'yle gole çok yaklaştı. Galatasaray denizlispor maçı önemli anları. 8'ini gole çeviren galatasaray, yukatel denizlispor karşısında var incelemesinin ardından penaltı kazandı. Denizlispor ile galatasaray, süper lig'in 41.

Maç bitiminden hemen sonra özet görüntüleri burada olacak. Spor toto süper lig'in 41. 42' galatasaray'da marcao ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek sahadan gönderildi. Haftasında denizlispor, galatasaray'ı konuk etti. 31' denizlispor'un atağında top direkten geri döndü.

GS maçı özet izle, Denizlispor Galatasaray maçı GOLLERİ ile
GS maçı özet izle, Denizlispor Galatasaray maçı GOLLERİ ile from cdn.sporx.com
Denizlispor ile galatasaray arasında oynanan spor toto süper lig'in açılış maçının özet. Maçın özeti, önemli anlar ve maçın tartışmalı pozisyonları haberimizde. Maç bitiminden hemen sonra özet görüntüleri burada olacak. 3' galatasaray mbaye diagne'yle gole çok yaklaştı. 42' galatasaray'da marcao ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek sahadan gönderildi. Ligden daha önce düşen denizlispor ise 28 puanda kaldı. İşte denizlispor galatasaray maç özeti ve golleri. Spor toto süper lig'in 41.

Haftasında galatasaray, denizlispor'u konuk etti.

Haftasında galatasaray sahasında denizlispor'u konuk etti. Haftasında denizlispor, galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşmanın özeti ve golleri için tıklayınız. Haftasında galatasaray ile denizlispor karşı karşıya geldi. Haftasında galatasaray deplasmanda yukatel denizlispor ile karşı karşıya geldi. 8'ini gole çeviren galatasaray, yukatel denizlispor karşısında var incelemesinin ardından penaltı kazandı. 19 ocak 2020 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan galatasaray denizlispor özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Abdulkadir bitigen süleyman özay mustafa savranlar. Maçın özeti beın sport'ta özeti izlemek için tıklayın. Galatasaray denizlispor maçı önemli anları. Şu an devam eden maç bulunmamaktadır. Denizlispor galatasaray maçının geniş özeti ve golleri bein sports ekranlarından yayınlandı. 1′ hakem abdulkadir bitigen maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye galatasaray başlıyor.

Posting Komentar

0 Komentar